Het project team


Het idee voor een Zaanse Top500 is al ontstaan in 2018. In de de loop der tijd is de projectgroep in samenstelling veranderd. Wij stellen de huidige projectleden graag aan je voor:

Ik ben Pascha van Hattem, woon in Amersfoort, ben 53 jaar en vanaf de 1e editie betrokken bij de ZT500. Naast mijn baan als buschauffeur bij GVB Amsterdam heb ik ook mijn eigen radiostation www.vathorstradio.nl

In mijn vrije tijd loop ik graag hard, train in de sportschool, luister naar muziek (van alles en nog wat) en zoek en plaats ik graag Geocaches. Ik woon samen in Amersfoort met mijn vriendin Christien, en heb een zoon van 21 jaar.

Samen met twee vrienden heb ik acht jaar lang bij Zaanradio op zaterdagmorgen de Weekend Ochtend Show gemaakt, en tijdens dit programma Paul ontmoet, de bedenker van de Zaanse Top500.

Ik zorg voor de FB en Instagram berichten, coördineer de gastvrouwen en -heren en draai ook de platen van de ZT500.

Mijn naam is Martin Tamerius, 49 jaar, geboren en getogen in Castricum en besmet met het virus dat radio heet. Sinds mijn 16e begonnen bij een ziekenomroep op Duin & Bosch, daarna naar radio Heemskerk gegaan. In Castricum begon niet veel later ook een omroep Continu FM waarvan de naam al redelijk snel veranderde in Castricum 105. Nu jaren later, heten we ook geen Castricum 105 meer, maar Omroep Castricum.

Vanuit Castricum verhuisd naar Alkmaar, en mij aangesloten bij Alkmaar Lokaal waar ik een sportprogramma presenteerde en ook de techniek deed. Vanuit Alkmaar uiteindelijk beland bij RTV80, de omroep voor de hele gemeente Bergen en aldaar ook ervaring opgedaan met beeld-TV. De Zaanse Top500 is eigenlijk een logisch vervolg van mijn rondgang langs menig lokale omroep. Door mijn kennis en ervaring gaan we deze drie dagen tot een ultiem hoogtepunt laten uitgroeien, voor u als luisteraar, kijker en aanschouwer. Ik heb er zin in!

Ik zal me zelf eens voorstellen. Ik ben Jamie Bank. Inmiddels bijna 49 jaar jong. Toen Paul mij het concept voor de Zaanse Top500 voorlegde zag ik er gelijk wat in. Zodoende ben ik vanaf de eerste editie betrokken bij de organisatie.

In het dagelijks leven ben ik chef werkplaats bij een groot bedrijf in Heerhugowaard. Verder ben ik erg actief met mijn eigen geluidsverhuur hobby, ben ik gek van vinyl verzamelen en heb m’n eigen drive-in show.

Ook ben ik al 40 jaar betrokken bij Dorpshuis de Kwaker waar we dit jaar de 3e editie van de Zaanse Top 500 houden. Hopelijk hebben jullie net zo veel plezier in de Top500 als ik met de organisatie en de technische uitvoering.

Ik ben Paul van den Bergh, geboren in Delft, getrouwd met Monique en gezegend met twee jongens, Dennis en Kaj. In 2015 begon ik als hobby m’n eigen drive-in show Music Journey met nadruk op videoclips van dance classics uit de vorige eeuw. Hoe in 2018 het idee voor een Zaanse Top500 is ontstaan kan je elders op deze site lezen.

Mijn rol binnen het projectteam is coördinerend en houd me daarom bezig met alle facetten van dit evenement behalve de techniek, daar hebben we de techneuten Mano, Jamie en Martin voor. Het meeste werk zit hem in de dagelijkse contact momenten en afstemming met artiesten, DJs, sponsoren, externe partijen en de locatie zelf (De Kwaker). Budgetten, planning en algehele project coördinatie is onontbeerlijk bij zo’n groot evenement. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en maak daarom graag een praatje met je tijdens de uitzenddagen.

Mijn naam is Mano Bakker, 50 jaar en al 21 jaar vader van twee zonen. Sinds mijn 11e gek op programmeren. Eerst heel lang op mijn Commodore 64, maar nu al ruim 10 jaar ook met HTML, Javascript, PHP en dergelijke. 

Vanaf 1993 ben ik werkzaam in de audiovisuele wereld. Eerst als video-editor bij een post-productie bedrijf in Hilversum. En nu, na wat omzwervingen, ben ik werkzaam bij een audiovisueel verhuurbedrijf dat vergaderingen en evenementen faciliteert.

De laatste 2,5 jaar heb ik mij vol gestort op vMix, waarmee ik ook dit jaar de gehele Zaanse Top500 verzorg. Alle audio- en videostreams worden met vMix gedraaid. Daarnaast verzorg ik ook met vMix de audio en video playout voor omroep Radio Haarlem. 

Na de zomer heb ik een compleet playout systeem klaar voor audio en video streams waarmee omroepen geautomatiseerd, maar ook live, hun uitzendingen kunnen verzorgen.

Luister live

On air: Zaanse Top 500 Non-stop

Open de player in een nieuw venster

Zaanse Top 500 2023

Bekijk de lijst →

De Zaanse Top 500 wordt u aangeboden door:

Copyright © 2024 Zaanse Top 500